Cookie Consent by Free Privacy Policy website Oxid chloričitý – strom-duvery.cz

Oxid chloričitý

Univerzální lék – Věda a příběh oxidu chloričitého – český dabing

Univerzální lék – Věda a příběh oxidu chloričitého

Jaký je váš názor na MMS/CDS?

PROTOKOLY ANDREAS KALCKER

Na covid existují i jiné léčebné postupy, o kterých se ale nemluví. Přední odpůrce očkování odhalil recept. A nejen to

MMS/CDS – Oxid chloričitý vás může zachránit!

Co je CDS ?

Covid-19 lze zlikvidovat pomocí CDS!!! A velmi účinně!

Dva vitamíny vyléčí většinu nemocí, říká Milan Calábek

Inspirace

OTÁZKY A ODPOVĚDI: Proč úřady i lékaři varují před MMS a CDS?

MMS / CDS2. Nebezpečná chemikálie nebo superlék? (část první)

Ogata a Shibata studie 2009

CDS2

Dávkování CDS2

https://www.facebook.com/groups/www.uzivamecds.webnode.cz/posts/1690786037763755?__cft__[0]=AZXalHEAtNwx7XYWcEmWlb1N1lU6GjBO5TCrdzdO4rAYy5YCDj2wdDc0InY_qH9Byx87leQyVjpt2uJ5eWZISgrgX1W3eItU_Mv5YQuz7EYqnguhi227zhzkaDiLIRcIpdRd6BqguISppbT-v6fF4AFA&__tn__=-UK-R


KYSLIČNÍK CHLORIČITÝ (ClO2) POMÁHÁ ŘEŠIT NEGATIVNÍ NÁSLEDKY OČKOVÁNÍ, VČETNĚ NÚ OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU

Kysličník chloričitý je známý biocid, který likviduje účinně jednobuněčné patogeny a také dokáže úspěšně odstraňovat většinu toxických látek z organismu. Jeho další důležitou funkcí je oxidace. ClO2 dodává do těla, buněk, krve kyslík. Je to oxidační činidlo. Neznalí lidé ho označují za chlorační přípravek, avšak volný chlor, který je toxický, se z oxidu chloričitého neuvolňuje. ClO2 tedy funguje oxidačně a skvěle regeneruje tkáně, napomáhá hojení a zabraňuje infekcím. U respiračních potíží a nedostatku kyslíku rychle zvyšuje saturaci (množství kyslíku) v těle.
 
Čistou verzi ClO2, pod pracovním označením CDS / CDI / CDL, začlo oficiálně a úspěšně používat více jak 7.000 lékařů z Latinské Ameriky i několika dalších zemí, kteří se spojili v mezinárodním sdružení COMUSAV. Tam kde u pokročilých stádií infekcí v nemocnicích se zavedenou klasickou léčbou umíralo na respirační, koronavirové potíže (covid) až 80% vážně nemocných pacientů, tam se lékařům s ClO2 podařilo zachránit kolem 98% pacientů i ve velmi pokročilém stádiu plicních infekcí a navíc tito pacienti vyšli z léčby zotavení bez nežádoucích, negativních vedlejších účinků narozdíl od klasické, zavedené léčby, kde k poškozením docházelo.
 
Kysličník chloričitý je skvělý v tom, že je v terapeutických dávkách bezpečný, nemá kontraindikace s léky, není toxický, neusazuje se v těle. ClO2 pracuje krátce, rychle, účinně a bezpečně. Navíc je levný a jeho přípravu lze snadno zvládnout i v domácích, amatérských podmínkách. Lidé se tak mohou o své zdraví postarat účinně sami a nemusí čekat na dovoz nedostupných léků.
 
WHO, mezinárodní i národní zdravotnické organizace před používáním oxidu chloričitého varují, nedoporučují ho a upozorňují na to, že to není léčivo, které by bylo dostatečně atestované a schválené k léčení. Na druhou stranu jsou dnes stovky studií a lékařských patentů na ClO2, které prokazují bezpečnost ClO2 v terapeutických dávkách a účinnost proti jednobuněčným patogenům i toxinům. Jen se tyto informace oficiálně příliš nepropagují a jen ve velmi omezené míře se využívají ve prospěch zdraví lidí v zavedeném zdravotnickém systému veřejné léčby.
 
Lékaři a vědci americké armády zkoumají ClO2 již mnoho let a nedávno prohlásili, že prozatím nenašli viry ani bakterie, které by byly rezistentní vůči oxidu chloričitému a prozkoumali jich více jak 200. Americká armáda ClO2 úspěšně použila v září 2001 na likvidaci antraxového útoku v Kongresu a v roce 2014 na preventivní řešení infekce s Ebolou v Africe.
 
Všechny lékařské studie, patenty i zkušenosti lékařů i laiků se shodují na tom, že používané terapeutické koncentrace a dávky ClO2 jsou bezpečné, netoxické a velmi účinné na likvidaci patogenů a toxinů. Ať už se přikláníme k jakékoliv teorii či definici viru, tak i na viry ClO2 funguje skvěle a likviduje je ve velmi krátké době. Přitom současná medicína nemá na viry nic dostatečně účinného. Jen pár antivirotik, které fungují pouze na některé typy virů a ještě není účinnost antivirotik 100%. Díky tomu se virové infekce prezentují jako velmi nebezpečné a často i smrtelné. Pokud by světový zdravotnický systém uznal a používal oxid chloričitý, zmizel by strach z virových infekcí, nebyly by třeba lockdowny a další omezení. Hra se strachem by skončila, vakcinace i nekonečné testování by ztrácely smysl. Lidé by normálně žili a na virové a plicní infekce by umíralo méně lidí, než na běžnou sezónní chřipku v minulých letech.
 
Dnes však neřešíme pouze Covid, jak tomu bylo na začátku ohlášené “pandemie” z března 2020. Pandemie Covidu a prohlášení světových zdravotnických organizací, že na Covid není k dispozici účinný lék, umožnilo povolit celosvětové očkování proti Covidu v nouzovém režimu experimentální vakcínou, za jejíž nežádoucí škodlivé účinky nikdo neručí. Nežádoucí účinky tohoto covid očkování se však projevují a mnohdy se těžko řeší. Jednou z účinných látek na výraznou eliminaci NÚ vakcín je právě ClO2 – kysličník chloričitý, který pomohl mnoha lidem i s předchozími typy očkování, kde se NÚ rozjely.
 
Nejvyšší účinnost ClO2 máme ověřenou tam, kde se ClO2 nasadí včas. Pokud nasadíme ClO2 preventivně už před očkováním, v průběhu očkování a po očkování, je člověk prakticky 100% chráněn před NÚ vakcín. Pokud nasadíme ClO2 až bezprostředně po očkování, ještě před jakýmikoliv projevy NÚ, pak je také skoro 100% šance NÚ předejít. Pokud nasadíme ClO2 při prvních příznacích negativních účinků očkování, pak je stále více jak 90% šance se z toho včas a bezpečně dostat. Pokud jsou NÚ již rozjeté dlouhé dny, týdny, měsíce, pak se šance na úplné uzdravení snižuje, avšak stále může oxid chloričitý větší části lidí pomoci právě díky tomu, že ClO2 eliminuje v těle patogeny, toxiny, spike-proteiny, zabraňuje sraženinám a okysličuje buňky a krev.
 
Při vážněji rozejetých NÚ do celkového stavu pacienta vstupuje celá řada dalších faktorů a roli hraje i jeho předchozí zdravotní stav. Pacient se pak musí řešit individuálně, podle zjištěných příčin a reálných zátěží organismu a přidávají se i další prostředky a terapie. Vždy je vhodné mít od začátku po ruce, kromě ClO2 (CDS) také DMSO, které společně s ClO2 ještě více zabraňuje krevním sraženinám. Také je vhodné dělat více aplikací s ClO2. Tedy kromě pití i koupele, inhalace, výplachy a potírání kůže.
 
V současné době se považují za hlavní problém po očkování spike-proteiny, které se podílí na krevních sraženinách i šíření infekcí. Existuje japonská vědecká studie od Norio Ogata a Takanori Miura z 18.6.2021 na likvidaci spike-proteinů u SARS-CoV2 pomocí ClO2, která jasně potvrzuje účinnost ClO2 na rozklad spike-proteinů a je jedno, zda je to běžná infekce, nebo zda to jsou rozjeté NÚ vakcinace. Ano, je tu problém s oxidem grafenu, avšak ukázalo se, že lidské enzymy dokáží oxid grafenu rozložit a lze to ještě podpořit dalšími vhodnými prostředky.
Link na japonskou studii o likvidaci spike-proteinů:
 
v minulosti se řešilo s ClO2 více nežádoucích účinků po vakcínách a lécích a byli zde relativně dobré úspěchy. Jako příklad si můžeme uvést práci Kerri Rivery, která vyléčila svého autistického syna za pomoci ClO2 a dalších bezpečných přípravků z autismu, napsala o tom knihu a za pomoci jejich protokolů, které stále zdokonalují, se již vyléčilo více jak 1.000 dětí. Stejný počet vyléčených autistických dětí uvádí také na svých stránkách Andreas Kalcker, který dělá vědecký výzkum ClO2 ve Švýcarsku. Dle zkušeností rodičů, terapeutů, léčitelů se autismus často rozjíždí po očkování, i když některé výjimky ukazují na to, že autismus může být i vrozený.
 
Velmi zajímavé poznatky do výzkumu ClO2 přinesla americká doktorka – vědkyně Stephanie Seneff, která detailně zkoumala účinky ClO2 v organismu lidí a dětí na toxické látky, především na herbicidy – glyfosáty, jakými je např. známý Roundup a zjistila, že ClO2 umí tyto karcinogeny z organismu účinně odstraňovat, přestože tyto složité a uměle vytvořené toxické molekuly se velmi těžko rozkládají, avšak oxid chloričitý dokáže neenzymatický glyfosát rozložit a následně ho vyloučit a dokonce ClO2 z něho dělá látky, které jsou pro organismus užitečné.
Rozhovor s Dr. Stephanie Seneff o jejím výzkumu však byl nedávno na YT zablokován, tak jako mnoho dalších důležitých informací o ClO2.
 
Očkováním se do těla dostávají toxické látky a infekce, které by měly, podle teorie o očkování, vytvořit v těle protilátky proti virům, infekcím. Někdy to však nevyjde a toxiny a patogeny naopak způsobí člověku zdravotní problémy, onemocnění. V takovém případě je pak jedním z velmi účinných prostředků na likvidaci patogenů a toxinů kysličník chloričitý, jehož účinnost můžeme podpořit DMSO a dalšími vhodnými přípravky jako je třeba Zeolit, jód, byliny, vhodná strava a další přípravky i terapie.
 
Důležité poznatky v řešení NÚ po covid očkování přináší v tomto rozhovoru zkušený mexický vojenský lékař Dr. Pedro Chávez, který je vůdčí osobností mexického zastoupení latinsko-amerického COMUSAVU. V Latinské Americe již od jara 2020 zkoumají vojenští lékaři z více zemí účinky ClO2 a s úspěchem ho v armádě i Policii aplikují, především na Covid a NÚ po očkování.
 
Také doporučuji nový rozhovor s Andreasem Kalckerem a s Dr. Manuelem Apariciou, které také povrzují účinnost ClO2 nejen na koronavirové infekce, ale i na řešení nežádoucích účinků z vakcín a informují, že kysličník chloričitý je v průměru o 20% účinnější, než Ivermectin, který je však pro lidi velmi hůře dostupný, pokud se oficiálně nedováží a není volně prodejný v lékárnách.
 
Andreas Kalcker:
 
Dr. Manuel Aparicio:
Odkazy na vědecké články a studie o ClO2 a jeho účincích na koronaviry (Covid-19):

Nazývat oxid chloričitý „toxickým bělidem“ je podvod a manipulace.
Chloritan sodný NaClO2, jedna z látek pro výrobu oxidu chloričitého, rozhodně není chlornan sodný NaClO ( Savo – domácí bělidlo). A chlorid sodný NaCl je stolní sůl.
Pro ty, kteří spali při hodině chemie nebo se prostě neučinili, doporučuji kontaktovat American Chemistry Council nebo alespoň navštívit jejich webovou stránku s oxidem chloričitým zde:
FDA umožňuje použití oxidu chloričitého jako potravinářské přídatné látky:
EPA schvaluje přidání oxidu chloričitého do veřejné pitné vody a odhaduje se, že je ClO2 používáno 300 až 400 vodárenskými společnostmi v USA.
Jsem si jista, že toto můžete pochopit. Pokud nejste ochotni nebo schopni provést tento základní průzkum, studium základních faktů a trváte na šíření lží, že oxid chloričitý je „toxické bělidlo“, nemá smysl o tom s vámi mluvit.
Podávání zpráv na téma oxidu chloričitého je pro některé reportéry zjevně velkou výzvou, avšak mnohé vaše informace hrubě selhávají na základních znalostech o ClO2.
Soukromý vyšetřovatel s vojenskou zpravodajskou zkušeností a kariérou ve třípísmenné agentuře nabídl své služby, aby sestavil webovou stránku dokumentující práci reportérů, kteří byli nejaktivnější při šíření dezinformací mezi veřejností o tom, co je oxid chloričitý – a co není. (Viz odkaz níže.)
Zdá se, že někteří z těchto reportérů se aktivně koordinovali s nevhodnými internetovými trolly, kteří byli přistiženi při hrubém obtěžování rodin dětí s autismem.
Očekáváme, že když důzazy a podrobnosti tohoto konání dostane k dispozici veřejnost – a budou publikovány -, tak že někteří reportéři, šířící lži, strach, ztratí práci a dokonce přijdou o svou kariéru.
Kerri Rivera
doktor homeopatie